ALETA, a inceput ca o afacere de familie acum 21 ani mai exact in 2003 in Campulung Muscel judetul Arges. Inca de la inceput ALETA a fost sinonim cu calitatea fara compromisuri, cu o pasiune pentru detalii si standarde ridicate atunci cand lucram cu materiale premium. De-a lungul anilor am reusit sa fim in pas cu tendintele dar si cu tehnologiile moderne fabrica noastra fiind acum complet automatizata. Incepand cu anul 2023 ALETA beneficiaza de o noua linie de vopsire MDF automatizata in sistem de culoare RAL, NCS.
Utilizam materiale in tendinta cu cererea de piata precum pal EGGER, KRONOSPAN, AGT, TOP.X, HPL, MDF vopsit dar si cu modele frezate pe CNC, MDF Funiruit, usi din MDF curbat, blaturi din corian Hi macs. Tot ce tine de feronerie colaboram cu bandul de top BLUM iar sistemele speciale cu cei de la Hafele.

Oferta noastra se distinge prin garantia de 5 ani, transportul este inclus in pret iar montajul mobilierului este realizat de catre echipa ALETA.

Va oferim ofertare rapida in maxim 10 zile lucratoare, dupa semnarea contractului, echipa de proiectare vine la masuratorile finale dupa care incepe procesul de proiectare finala pentru productie. Timpul de productie este variabil in functie de complexitatea proiectului intre 6 – 8 saptamani minim.